site stats

Dom upokojencev ljubljana center

WebSpletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacij WebDom starejših občanov Ljubljana – Šiška. Kunaverjeva ulica 15. 1000 Ljubljana. Tel: 01/51 31 630. Email: [email protected]. MŠ: 5062292000. DŠ: 55143172. V nočnem času, …

www.gov.si

WebDom upokojencev Center Tabor 10, Ljubljana, 1000 Ljubljana 01 2347300 01 2347345 http://www.duc.si [email protected] Več kontaktov v TIS-u Dodaj v portfelj Dodaj v Bizi … WebDom upokojencev Center, Ljubljana Tabor 10, 1000 Ljubljana E-pošta: [email protected] fbi albany office https://crown-associates.com

Kontakt Roza kocka – DUC

WebDOM UPOKOJENCEV CENTER, TABOR-POLJANE. Naša preporuka Grad: Ljubljana Adresa: Tabor 10 Poštanski broj: 1000 Vlasništvo: Privatno E-mail: [email protected] Telefon: 01 234 73 00 Web stranica: Posjeti: O nama. Ostati doma čim dlje, ali zbrati voljo in pogum, se preseliti v Dom že ... WebMedic HOTEL - TURZIS turizem, zdravstvo, storitve d.o.o., Arčoni 8A, 5292 Renče, Slovenija, Tel: +386 5 331 07 20, Fax: +386 5 331 07 30, Mail:info[at]medichotel ... WebVir: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti friends software

DEOS, Celostna oskrba starejših - Deos

Category:ČRNUČE - Deos

Tags:Dom upokojencev ljubljana center

www.gov.si

WebDOM UPOKOJENCEV CENTER, DOM POLJANE na zemljevidu najdi.si. Preverite podrobnosti ter raziščite okolico. Skip to content. Splet; Novice; Promet; Vreme; siol.net; Bizi; iTIS; 1188; Splet; Novice; ... VZGOJO IN IZOBRAŽEVANJE JANEZA LEVCA LJUBLJANA Karlovška cesta 18, Ljubljana. NC Mamin svet Potočnikova ulica 8, … WebCenter medgeneracijskega učenja; Igre za stanovalce z demenco; Učinkovita raba energije; Kompetenčni centri za razvoj kadrov; SPREJEM V DOM. ... Dom starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik Cesta na Bokalce 51 SI-1125 Ljubljana Centrala: +386 1 4770 600 E-naslov: [email protected]

Did you know?

WebCERKNICA Center starejših Cerknica je zasebni socialnovarstveni zavod s koncesijo, ustanovljen leta 2005 in je del družbe DEOS, ki združuje osem centrov starejših. Dom starejših stoji na prijetni lokaciji, v neokrnjeni naravi ob … WebObalni dom upokojencev Koper Krožna cesta 5 Koper Dom počitka Mengeš Glavni trg 13 Mengeš Cesta pod Slivnico 1 Cerknica Topolšica 78 A Topolščica Kolezijska ulica 1A Ljubljana ... DEOS d.d., P.E. Center starejših Zimzelen Topolščica DEOS d. d., P.E. Center starejših Cerknica

WebPriprava in dostava hrane na dom Dom starejših občanov Ljubljana Bežigrad Domov Storitve Storitve za zunanje uporabnike Priprava in dostava hrane na dom Priprava in dostava hrane na dom Zunanjim uporabnikom zagotavljamo zanesljivo dostavo uravnotežene prehrane, vse dni v letu, tudi med vikendi in ob praznikih. WebTabor 10 Ljubljana, 1000 Ljubljana FAX. 01 234 73 45. [email protected]. Pojdi na kontakt. DOM UPOKOJENCEV ... Išči DOM UPOKOJENCEV CENTER TABOR - POLJANE ENOTA POLJANE na: zemljevid.najdi.si Bizi. TIS na spletu – pomembne povezave. Vpiši se v imenik; Poišči osebe v TIS;

WebDom upokojencev Center, Ljubljana Tabor 10, 1000 Ljubljana E-pošta: [email protected] Dom upokojencev Center, Ljubljana Tabor 10, 1000 Ljubljana E-pošta: … Dom upokojencev Center, Ljubljana Tabor 10, 1000 Ljubljana E-pošta: … Uradne ure enota Roza Kocka. Sreda. od 10 do 12 ure. WebDom upokojencev Center, Ljubljana Tabor 10, 1000 Ljubljana E-pošta: [email protected]

WebDom upokojencev Center, Ljubljana Tabor 10, 1000 Ljubljana E-pošta: [email protected] friends something specialWebCenter starejših Trnovo je zasebni socialnovarstveni zavod s koncesijo, ustanovljen leta 2009 in je del družbe DEOS, ki združuje osem centrov starejših. Vse sobe v centru imajo kopalnico, sanitarije in balkon ter klimo. Sobe so razporejene v štirih enotah, vsaka enota je opremljena z dnevnim prostorom, kjer sta tudi čajna kuhinja in televizor in kjer ... friends sofa stairsWebDom upokojencev Center Tabor-Poljane Ljubljana - Dom upokojencev Poljane. Dom upokojencev Center Tabor-Poljane Ljubljana - Kobra bar. Dom upokojencev Danice Vogrinec Maribor - Enota Tabor. Dom upokojencev Domžale. Dom upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice. Dom upokojencev Franc Salamon Trbovlje. friends song 10 hours